Publicitat
Publicitat

Projecte INTEGRALS per a joves sense feina ni estudis

L’Ajuntament de l’Escala es compromet a donar continuïtat al programa “integrals” per a joves que ni estudien ni treballen. En la primera campanya, 15 dels 18 joves inscrits han trobat feina o han tornat a estudiar. Els interessats en la segona campanya del projecte ja es poden informar a l’Esbotzada.

Quinze dels divuit joves inscrits a la primera temporada  del programa "integrals" per a la inserció laboral dut a terme a l'Escala han trobat feina o s'han apuntat a un cicle formatiu. Uns resultats qualificats d'excel·lents des de l'Ajuntament. Tant és així, que el consistori s'ha compromès públicament a donar continuïtat al programa fins que es convoqui la segona anualitat.

"Integrals" és un programa subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu. A l'Escala, ha estat coordinat a través de l'agència Gentis, que avui ha presentat públicament els resultats. 

El programa Integrals ha estat una de les principals apostes de l'àrea de joventut de l'Escala a l'hora de donar sentit a l'espai l'Esbotzada més enllà de les activitats més específicament lúdiques o festives.

Integrals, doncs, té la continuïtat assegurada, més enllà de si arriba o no arriba la subvenció dels fons europeus. El compromís l'ha confirmat l'alcalde, Víctor Puga.

I encara, més enllà del programa "Integrals", l'àrea de joventut té intenció de concórrer a la convocatòria d'un altre programa destinat també als joves desocupats com és el "Noves Oportunitats".D'un programa i de l'altre, es pot demanar informació a l'espai jove l'Esbotzada, els dimarts, dimecres i dijous, de deu a dues del matí. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar