Publicitat
Publicitat

Nou curs de monitors a l'Esbotzada Jove

L'Esbotzada Jove vol ser un punt de referència per als adolescents de l'Escala. És per això que programa regularment activitats que siguin del seu interès. Aquests dies ha organitzat un curs per a obtenir la titulació de monitor de lleure i també un taller per a aprendre a cantar hip-hop. També es vol crear una coral juvenil. 

Per donar resposta a la demanda creixent que hi ha en el sector del lleure, per aquesta Setmana Santa l'Esbotzada Jove de l'Escala ha programat un curs intensiu de monitors de lleure. Compta amb una dotzena d'inscrits i un cop acabin el curs, la titulació els permetrà treballar en casals, menjadors escolars o colònies.

El mateix dia que començava el curs de monitors, l'Esbotzada Jove també organitzava un taller per aprendre a cantar hip-hop. Anava a càrrec de Paula Grande i Núria Garcia i s'impartia en dos dies. 

D'altra banda, des de l'Espai jove es vol impulsar la creació d'una coral juvenil. Les inscripcions per apuntar-s'hi ja són obertes i quan s'arribi a un mínim de 15 participants es començaran els assajos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar