Publicitat
Publicitat

82 per cent d'ocupació durant la Setmana Santa

L'afluència de turistes a l'Escala durant la Setmana Santa ha estat important superant el 80 per cent d'ocupació. Tot i això no s'han assolit les xifres de l'any passat, quan es va arribar al 90 per cent.

Durant els dies de Setmana Santa a l'Escala s'han pogut veure molts visitants als punts més turístics del municipi i això ha quedat reflectit a les xifres d'ocupació.Les dades aportades pels hotels, hostals indiquen un valor del 82 per cent.Tot i que és sensiblement inferior a l'any passat, es valora en positiu tenint en compte que les estacions d'esquí tenien obert i que Setmana Santa ha arribat uns dies abans en el calendari.Per facilitar l'accés als nuclis més visitats de l'Escala es van obrir a la circulació l'Avinguda Montgó i es donava accés als vianants al carrer Enric Serra i a la zona comercial, actualment en obres.Ho explicava Marta Rodeja a La casa de la Vila de canal 10, on també anunciava la posta en marxa del Pla Comercial  el municipi, que s'inicia amb un estudi de la situació actual.

Pel que fa a la promoció s'explicava que l'Escala serà present en una RoadShow a Holanda: a Ambers, Rotherdam i Amsterdam.Anunciava una convocatòria per tour-operadors passat l'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar