Publicitat
Publicitat

Moltes novetats a la gran pantalla

Les vacances de setmana santa arriben carregades de cinema, aquesta setmana s'estrena la segona part de 'Pacific Rim', una comèdia d'acció amb Charilze Theron, cinema espanyol de la mà de Daniel Calparsoro, també tenim drama i cinema d'animació digital amb 'Peter Rabbit'.

La setmana prèvia a setmana santa arriba carregada de novetats, una mica per a tots els públics per tal d'apropar gent a les sales de cinema. Una de les més destacades de la setmana serà la segona entrega de 'Pacific Rim'. La primera part va arribar l'any 2013, dirigida per l'actual guanyador de l'Oscar a millor director Guillermo del Toro. El film s'endinsava en com la humanitat feia front a enormes monstres construint uns murs gegants i enormes robots  per combatre-hi. Aquesta nova història presentarà un conflicte que s’expandeix per tot el món entre els monstres de destrucció massiva i les súper màquines pilotades per humans.

'Pacific Rim. Insurrección' dirigida ara per Steven S. DeKnight continua amb la història del planeta Terra que està essent atacat per la raça alienígena Kaiju que venen d'un portal tridimensional amb la finalitat d'acabar amb la raça humana. Els supervivents de la primera invasió hauran d'idear la manera de derrotar l'enemic. Jake, un prometedor pilot i  fill del llegendari home que va donar la seva vida per assegurar la victòria de la humanitat serà l'encarregat de mantenir viu el llegat del seu pare, i lidera una nova i valenta generació de pilots que han crescut a l’ombra de la guerra.

La dosi de cinema espanyol arriba amb Daniel Calparsoro i la seva nova cinta, 'El aviso', un thriller de misteri protagonitzat per Raúl Arévalo, Belén Cuesta, Aura Garrido i Aitor Luna.

Nico és un nen de 10 anys  rep una carta amb una amenaça de mort, però ningú del seu entorn sembla creure'l. Només un home obsessionat amb els números l'ajudarà i investigarà una sèrie de morts realitzades al llarg dels anys al mateix lloc i que semblen tenir un patró en comú.

El cineasta i també actor australià Nash Edgerton , el qual té una extensa carrera plena de guardons i nominacions a festivals internacionals, presenta el seu segon llargmetratge sota el títol 'Gringo: se busca vivo o muerto'. El film es presenta com una comèdia negra combinada amb acció i intriga dramàtica.

Harold és un executiu d'una important companyia farmacèutica nord-americana que ha de viatjar a Mèxic per feina. Allí descobreix que el seu laboratori col·labora amb els 'narcos' en la comercialització del Cannabax, una nova droga sintetitzada a partir de la marihuana. L’elenc compta amb David Oyelowo, Joel Edgerton , Charlize Theron , Amanda Seyfried  i Thandie Newton. A més, també representarà el debut cinematogràfic de Paris Jackson, filla del desaparegut “Rei del Pop”, Michael Jackson.

 

Per un públic més infantil o familiar arriba la comèdia d'animació 'Peter Rabbit' adaptació cinematogràfica d'un clàssic de la literatura com 'Pedrito, el conejo travieso'. El film gira entorn a l'enemistat del conill Peter amb el Sr. McGregor, un pagès antipàtic i poc amic dels animals que només vol mantenir el seu hortet lliure de conills. Peter buscarà totes les opcions per obtenir el control de tots els productes de l'hort, a més a més comptarà amb l'afecte de l'estimada amant dels animals que viu al costat del Sr McGregor. 

També trobem cinema bíblic amb 'Pablo, el apòstol de Cristo', films que no poden faltar per Setmana Santa recordem que la setmana passada s'estrenava 'Maria Magdalena'. Per un públic més adult arriba 'El viaje de sus vidas' un drama amb la vellesa, Helen Mirren i Donald Sutherland de protagonistes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar