Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic vol reduir la bocada d'entrada en el 50è Aniversari

El Club Nàutic de l'Escala compleix 50 anys. Des de l'entitat s'està satisfet pel nivell assolit tant en equipaments, oferta, serveis i número de socis. De cara al futur proper es planteja reduir la bocana d'entrada a les instal·lacions.

Aquest any 2018 el Club Nàutic de l'Escala celebra 50 anys d'història.Des del seu naixement l'any 1968 el nombre d'associats ha passat de 130 a prop de 700 i les instal·lacions i serveis s'han ampliat i millorat de manera considerable.El Club però no es queda aquí, i entre els objectius marcats en el cinquantè aniversari hi ha la reducció de la bocana d'entrada a les instal·lacions, un projecte ambiciós que reduiria els efectes de pujada i baixada de les aigües en cas de temporals.L'actual junta ha volgut destacar l'esperit que es manté des de la seva fundació.Des del Club Nàutic es creu que la imatge elitista que es podia tenir quan es va constituir l'entitat ha quedat esborrada amb el temps, i ara mateix és més propera que mai per a tots els escalencs, mainada inclosa, que tenen classes de vela dins l'horari escolar.

Entre les activitats de cfelebració de l'aniversari hi ha el campionat de Catalunya en classe Optimist de 14 al 22 d'abril o un campionat d'Espanya el mes de juny.Amés, totes les activitats que s'organitzen habitualment portaran afegides un plus.Podeu conèixer més detalls a l'entrevista d'aquesta setmana al programa Parlem de Canal 10.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar