Publicitat
Publicitat

Vermut solidari per la República

Animació infantil i rock de tots els temps ambienten una matinal eminentment festiva en el primer Vermut Solidari per la República, convocat pel CDR de l'Escala. La bona assistència va desbordar les previsions de l'organització, que va esgotar existències.

Centenars de persones van passejar una estona o altra del migdia de diumenge per La Riba, atrets per la crida del CDR de l'Escala amb el Vermut Solidari per la República. Coincidint amb el cap de setmana que es complien cinc mesos de l'empresonament dels presidents d'Òmnium i de l'ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, el CDR va convocar un matí eminentment festiu on hi van actuar Jaume Ibars, animador infantil; i The RockSound Trio, amb versions de rock de tots els temps. A la festa, no hi faltava la botiga republicana ni els tastets gastronòmics, amb xocolada desfeta i melindros, pa amb tomata i anxoves i vermut. L'assistència de públic va desbordar les previsions de l'organització que va acabar les existències de tot.

Es van servir prop de 500 filets d'anxova, 50 litres de vermut i tots els melindros i xocolata desfeta que s'havien portat.

El bon sol que va regnar ahir al matí va fer més portadora la fresca que aixecava la tramuntaneta que bufava. Sense perdre de vista la reivindicació independentista i per l'alliberament dels presos, la matinal d'ahir va venir a demostrar que la reivindicació no té perquè estar renyida amb la festa.

Inicialment s'havia previst una tercera actuació, la del saltenc Adrià Puntí, que va excusar la seva presència el mateix matí per motius familiars.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar