Publicitat
Publicitat

Comença la reparació dels danys ocasionats per la darrera llevantada

Avui han començat els treballs de reparació dels danys ocasionats per la darrera llevantada, amb l'objectiu que s'hagin enllestit de cara al pont de Setmana Santa. La feina se centra a la zona de la Punta, la Riba Petita i les diferents zones de bany de l'Escala.

Aquesta setmana l'Ajuntament de l'Escala ha començat els treballs per a arreglar els desperfectes que va provocar l'últim episodi de temporal, que va tenir lloc a principi del mes de mar. S'actuarà a l'espai de la Punta i de la Riba Petita i també en les diferents zones de bany del municipi, ja que les onades van engolir la sorra. Ara bé, en el cas de les platges, l'actuació serà provisional a l'espera que es puguin produir més llevantades, i no serà fins a l'estiu que es farà l'aportació definitiva de sorra.

A la zona de la Punta s'han de substituir les divuit peces de granet de coronació del mur del front marítim que les onades van aixecar. A més, es reforçaran els anclatges de totes les peces en el tram més exposat als temporals. També s'ha decidit rejuntar les peces del paviment de la Punta i els anclatges dels bancs per evitar que l'aigua hi pugui entrar i fer força. També es farà una actuació d'urgència a la Riba Petita.

Aquestes actuacions a la Punta no suposaran cap sobrecost per a l'Ajuntament de l'Escala, ja que han de ser assumides per l'empresa constructora del front marítim. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar