Primera derrota del Sénior Femení

El Sénior Femení del Club Bàsquet l'Escala ha perdut contra l'Olot el primer partit d'Aquesta temporada.

El Sénior Femení del Club Bàsquet l'Escala ha encaixat la primera derrota de la temporada.Ha estat a casa contra l'Olot per 9 punts de diferència, 49 a 58.Les escalenques van tenir un mal dia en tots els sentits i ho van acabar pagant.El primer quart acabava amb un resultat d'11 a 13, una anotació ben pobre.A la segona entrega les de la Garrotxa van apretar l'accelerador, amb molt encert afegit al desencís local, posant-se per davant d'11 punts.Al tercer quart les noies de Pau Esponellà, van arribar inclús a anar per davant d'un punt, moment d'una nova reacció de l'Olot que ja no es va deixar atrapar en el marcador.Des de l'equip local es creu que algun dia s'havia de perdre, i que la derrota era necessària per donar un toc d'atenció a l'equip.Per l'Olot, que suma la cinquena victòria consecutiva, inclosos els dos primers classificats, el resultat els dona confiança per afrontar el tram final de temporada.Tot i aquest primer entrebanc el primer equip femení de l'Escala continua a la primera posició, tot i que la propera jornada espera un rival difícil, el Roses.A la primera volta l'Escala va necessitar dues pròrrogues per poder guanyar.