Publicitat
Publicitat

Alicia Vikander vs Lara Croft

La cartellera s'omple de noms propis i femenins aquesta setmana. Alicia Vikander serà Lara Croft, Rooney Mara serà Maria Magdalena i Carmen Machi fa de mare 4x4 a La Tribu.

A les portes de les vacances de setmana santa, la cartellera s'omple de noms propis com els de Lara Croft o Maria Magdalena. També arriba la comèdia La Tribu i el drama Perdido. 

Una de les més mediàtiques de la setmana és la nova adaptació del videojoc 'Tomb Raider'. Angelina Jolie, va encarnar a la protagonista dels lliuraments 'Lara Croft: Tomb Raider' i 'Lara Croft Tomb Raider: El bressol de la vida '. La primera part de l'aventura va ser tot un èxit, el qual va donar a Angelina Jolie la seva fama internacional, mentre que la segona va resultar ser un fracàs a la taquilla. Ara la relleva la no tant exuberant Alicia Vikander, actriu reconeguda internacionalment i guanyadora de l'oscar a millora actriu per La chica danesa l'any 2015.

'Tomb Raider' el film produït per Warner Bros es basa en el videojoc de 2013 on narra la història de com Lara Croft, arqueòloga amb predilecció per les armes i les aventures d’alt risc,  s’embarca en la seva primera aventura a bord d’un vaixell per explorar el regne perdut de Yamatai i endinsar-se en el Triangle del Drac.

L’actor Daniel Wu dona vida al capità del vaixell qui ajudarà Croft en la seva aventura i en la seva missió de continuar la recerca del seu difunt pare, aturar als dolents i salvar el món.

Caldrà esperar per veure si aquesta nova franquícia assoleix l’èxit de la seva predecessora que va aconseguir recaptar 432 milions de dòlars en el món, amb les dues pel·lícules.

El cinema espanyol estrena aquest cap de setmana 'La tribu' la nova pel·lícula de Fernando Colomo. Un film que reuneix de nou a Carmen Machi i Paco León, després del projecte televisiu 'Aida'. A La Tribu donaran vida a una mare i el seu fill, que es retrobaran trenta-cinc anys més tard i que recuperaran la seva relació gràcies al ball.

El film està inspirat en la vida real del grup de streetdance 'Las Mamis', un grup de dones d'entre 40 i 60 anys de Badalona. L'actriu Carmen Machi dona vida a  Virgínia una dona de la neteja que pertany a un grup de ball de carrer, que decideix recuperar el contacte amb el seu fill, el qual va donar en adopció. En un principi la relació no és bona i rebutja la idea conèixer-se però un petit accident fa que el jove perdi la memòria. Virgínia s’endurà el seu fill a casa per cuidar-lo i a través del seu grup de ball mirarà d’aprofitar aquesta oportunitat per arreglar les coses amb ell.

D'aquí a uns quinze dies les televisions d'arreu del país inundaran la programació amb clàssics de cada setmana santa, per anar obrint boca aquest cap de setmana arriba 'María Magdalena', un film que explica la personalitat d'aquest personatge bíblic. El film narra com aquesta dona va enfrontar-se a la seva família per unir-se al moviment social liderat per un home anomenat Jesús de Natzaret.

Rooney Mara i Joaquín Phoenix són l'atractiu principal del film de Garth Davis director de l'espectacular 'Lion'

I per aquells que busquen la dosi de cinema francès, aquests cap de setmana arriba 'Perdido' un drama protagonitzat Guillaume Canet i Mélanie Laurent. El film gira al voltant d'un matrimoni desintegrat de fa anys, que reben la notícia de la desaparició del fill. Així serà com el protagonista  decideix buscar-lo costa el que costi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar