Publicitat
Publicitat

El síndic de greuges s'ofereix per a mediar entre conflictes veïnals

El síndic de greuges de l'Escala és el protagonista aquesta nit del programa Parlem de Canal 10 Empordà, amb motiu de la presentació de l'informe dels seus primers mesos al càrrec. Carles Cervantes fa un balanç molt positiu de l'experiència, especialment del procés dels pressupostos participatius. I s'ofereix per a mediar entre conflictes veïnals.

Fa uns dies el síndic de greuges municipal de l'Escala, Carles Cervantes, va presentar l'informe dels primers mesos del seu mandat. Això és de finals del 2016 i de tot l'any 2017. A l'hora de fer balanç, el síndic es mostra satisfet de l'experiència i de la implicació tant dels veïns de l'Escala com de l'Ajuntament. Però si ha de destacar alguna cosa per sobre de la resta, Carles Cervantes es mostra especialment orgullós d'haver format part del procés dels pressupostos participatius de l'Escala, una iniciativa que ha estat pionera en el món municipal.

Amb la voluntat de donar un servei eficaç i proper al ciutadà, a més de les tasques assignades al síndic, Cervantes s'ofereix per a mediar en conflictes veïnals.

Per a presentar queixes o suggeriments al síndic de Greuges de l'Escala es pot fer per diferents vies: presentant un escrit a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, per correu electrònic a sindic@lescala.cat, trucant a l'Ajuntament o bé a través de la pàgina web municipal.

Carles Cervantes és el protagonista aquesta nit del programa Parlem de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar