Publicitat
Publicitat

39è Concurs de recitació de poemes d'Òmnium

83 alumnes de les dues escoles de primària de l'Escala han participat en la 39ena edició del Concurs per a la Joventut d'Òmnium, en la categoria de recitació d'un poema de temàtica lliure. El concurs i l'entrega de premis es van celebrar divendres passat, a la llar del Jubilat.

Divendres passat, a les cinc de la tarda, la sala polivalent del Casal del Jubilat de l'Escala va tornar a acollir el Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà de treballs literaris, socials i científics que cada any organitza Òmnium Cultural de l'Alt Empordà. Aquest concurs inclou diferents categories, però en el cas de l'Escala s'entregava el premi Maria Verdaguer de recitació a alumnes de primària. Hi van participar 83 estudiants d'entre 1r i 6è de primària de les dues escoles escalenques, l'Esculapi i Empúries. L'acte va consistir en què els participants recitessin poemes de temàtica lliure davant d'un jurat. En aquesta ocasió el certamen arribava a l'edició número 39 i estava dedicat al músic empordanès Pep Ventura i a la sardana. L'objectiu de la iniciativa és acostar la llengua i la cultural al nens i nenes i també als joves.

El concurs es va fer simultàniament a l'Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà, Castelló d'Empúries i Roses. Cada jurat concedeix 3 premis de 15 euros a cada curs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar