Publicitat
Publicitat

L'Escala 1 Girona 2

L'Escala per a casa contra un Girona C molt efectiu de cara a porteria. Els escalencs mereixen com a mínim l'empat, només ha faltat encert de cara a gol.

El Futbol Club l'Escala va fer un bon partit contra el Girona C, però els gironins van saber aprofitar a la perfecció les oportunitats generades i a l'Escala li va faltar encert de cara a gol.Al minut 12 arribava el 0 a 1 a pilota parada. La falta la llançava Jaume duran, i molt hàbil Genesca pentinava la pilota avançant-se i sorprenent a tothom.L'Escala no es va fer enrere i va generar molt de joc d'atac, fent bones ocasions de gol que no van voler entrar.Per dues vegades Moustakim  i Pol Compte van tenir l'empat als seus peus.Ja a la segona part un mal rebuig de Nil Pàmies deixava sol davant el porter Genesca que posava el 0 a 2 al marcador. Era el minut 50 .A partir d'aquí el partit es va convertir en un atac i gol de l'Escala, assetjant l'àrea rival, i només 7 minuts després Xavi escurçava distàncies.Amb un toc sutil posava la pilota al pal del porter quan aquest esperava una passada enrere.Sense celebracions l'Escala portava la pilota al centre del camp `per continuar el partit el més ràpid possible.Els locals van apretar de debò, generant més ocasions però sense sort de cara a porteria.La pilota no va voler entrar però almenys ara l'equip genera ocasions de gol.Amb aquest resultat l'Escala és tercer a la classificació a 4 punts del Bescanó que és segon i a 9 del Girona, que ja es distancia definitivament.Dissabte vinent l'Escala juga a camp del Palafolls, el cuer del grup primer de Segona Catalana.