Publicitat
Publicitat

El MICFootball '18 engega motors

Engega motors la divuitena edició del MICFootball, del qual se'n disputaran més de 900 partits repartits en 46 terrenys de joc, amb més de 7 mil jugadors procedents de 42 països. L'Escala serà un any més subseu de la categoria aleví.

El Mediterranean International Cup arriba a la majoria d'edat i ho fa amb una salut envejable. I és que no para de créixer. Enguany incorpora dues noves categories com el cadet de primer any i l'infantil de primer any i recupera la categoria aleví-infantil femení. La novetat de l'any passat, com va ser l'obertura del MICBasketball creix passatn de 60 a més de 100 equips inscrits i manté també la vessant integradora amb la sisena edició del MICIntegra, de futbol adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual.

Però el més destacable de l'edició d'enguany és, sens dubte, el creixement que experimenta el torneig, precisament l'any que arriba a la seva majoria d'edat.

L'edició d'enguany ha estat apadrinada per esportistes com el brasiler Philippe Coutinho, jugador del primer equip del FC Barcelona, que en la seva etapa formativa va ser guanyador del MIC en tres ocasions, i per Alèxia Puellas, futbolista del Barça femení.

A la presentació d'ahir, Coutinho aprofitava per recomanar als joves participants del MIC que juguin amb alegria i respectant les regles.

El camp municipal de l'Escala acollirà una vintena de partits de la categoria aleví. Al seu grup, el FCl'Escala s'haurà d'enfrontar a equips de renom com el Manchester United, l'Uno Sports Academy i  el Vic Riuprimer. El seu debut serà el dimecres 28 contra l’Uno Sports Academy.

A través de Canal 10 Empordà es podran veure els partits més destacats de les joves figures de l'equip local, però també d'equips del renom del FC Barcelona, Chelsea, Manchester United o Sevilla FC. També d'equips tant llunyans com el Uno Sports Japan, Norwegian Soccer Academy o més propers com l'UE Figueres, la Damm, el Quart, el Besalú, l'Olot i l'Athlètic Bisbalenc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar