Publicitat
Publicitat

Assemblea del CER

El CER renovarà tancaments de la sala gran i climatització del centre aquest any 2018. La Junta demana relleu, a dues assemblees de completar el seu mandat. L'assemblea de divendres es va completar amb el dinar del soci de diumenge, acabada amb actuació musical.

Poc més d'una trentena de socis van ser presents a l'assemblea general de socis del CER, celebrada divendres al vespre. Una xifra sensiblement inferior al que és habitual en aquest tipus d'acte. La junta presidida per Mercè Rueda va exposar els punts habituals sense que hi hagués cap discrepància ni veu en contra entre la massa social.

Entre els reptes principals per aquest any 2018, a l'assemblea es va comentar la intenció de fer una important millora a la sala principal, que passaria per l'eliminació de l'antiga cabina de la màquina de cinema i el canvi dels tancaments, tant portes com finestres.

A la junta de Mercè Rueda li queden encara dos anys de mandat. Però ja avisa que no optaran a la reelecció. Tant és així, que divendres van convidar a qui pugui estar interessat en agafar el relleu, a entrar a la junta l'any vinent per tal de fer un relleu progressiu en l'últim any del mandat actual.

El CER és una de les entitats escalenques amb més massa social, té prop de 400 associats. I amb la voluntat de tenir-los molt presents, a banda del pica-pica que es serveix al final de l'assemblea, es convoca el dinar del soci per al diumenge immediatament posterior. Aquest any va ser seguit per una setantena de persones. Xifra també per sota del que és habitual. I és que s'hi van trobar a faltar cares habitual que, ja sigui per salut, o perquè s'havien apuntat a l'autobús de l'ANC que va anar a la manifestació de BArcelona, no van ser-hi presents. El dinar, servit per un càtering que va deixar content a tothom, es va arrodonir amb una actuació musical al bar de l'entitat.

El descens d'assistents tant a l'assemblea com al dinar no va fer desmerèixer el balanç d'una entitat que, superat el mig segle d'existència es manté viva i amb una vitalitat excel·lent, amb tretze seccions funcionant i amb un buc insígnia com és el tennis de taula mantenint-se a la màxima divisió estatal i amb jugadors de base que demanen pas i que auguren un futur molt prometedor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar