Publicitat
Publicitat

Pablo Escobar i Sarah Winchester a la pantalla gran

Després de l'entrega dels Oscars, el món del cinema continua i aquesta setmana arriben novetats interessants entre elles el més nou de Mario Casas 'Bajo la piel de lobo', la vida de Pablo Escobar amb Javier Bardem de protagonista, també tenim terror amb la vida de Sarah Winchester i cinema familiar amb 'Un pliegue en el tiempo'. No falten comèdies i tampoc el cinema francès. 

Després de la ressaca dels Oscars, el món del cinema no s'atura i aquesta setmana arriben noves propostes a gust de tothom i per totes les edats. Una de les destacades de la setmana arriba de la factoria Disney, parlem de 'Un pliegue en el tiempo' una adaptació d'un clàssic de la literatura de ciència ficció de Madeleine L'Engle. 

El film està dirigit per Ava DuVernay i compte amb Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling i Chris Pine en el repartiment. La pel·lícula presenta a tres nens que són enviats a través del temps i l'espai per tres personatges misteriosos per tal de recuperar el pare d'un d'ells, un reconegut científic desaparegut. 

Diseny vol prolongar el seu extraordinari inici d'any amb un film per tots els públics i amb un gran repartiment. 

Fernando León de Aranoa torna a la cartellera setmanal amb ´Loving Pablo´, una cinta que relata l´ascens i la caiguda de Pablo Escobar, un dels narcotraficants més importants de la història. La història narra la tempestuosa aventura que va tenir amb la periodista Virgina Vallejo, en un repartiment que encapçalen Penélope Cruz i Javier Bardem. 

El film ´Loving Pablo´ és una adaptació del llibre autobiogràfic ´Amando a Pablo, odiando a Escobar´ escrit per la mateixa Virginia Vallejo, la dona que va mantenir una relació durant els anys 80 amb el líder del cartel de Medellín. La pel·lícula explica la vida d´Escobar i les vivències amb l´examant. 

Bardem i Cruz van ser nominats als últims Goya, ara caldrà veure com respon el públic davant una història explicada vàries vegades, incloent-hi l'excepcional sèrie Narcos de Netflix.

Aquesta setmana també arriba cinema espanyol 'Bajo la piel de lobo' amb un dels actors de moda, Mario Casas. El film s'allunya una mica dels seus últims èxits de taquilla. Aquí encarna a Martín, un home solitari que viu de manera molt austera a un poble perdut a la muntanya. La seva vida fa un gir quan coneix a la dona del molí. 

Samu Fuentes és el director d'aquest drama i juntament amb Mario Casas i trobem a Irene Escolar i Ramón Barea. 

Els amants del terror i les cases encantades tenen la seva dosis amb 'Winchester'. Un film basat amb la vida de Sarah Winchester, la viuda hereva del creador de l'escopeta del mateix nom. Sarah Winchester va viure tota la vida convençuda que la perseguien totes les ànimes de les persones que van morir pels rifles Winchester. Per això va dedicar tota la seva vida i bona part de la seva fortuna a construir una gran casa amb més de 40 habitacions, 476 portes i multitud de passadissos per fugir dels esperits malignes. 

La mansió Winchester actualment visitable, té grans llegendes a la seva esquena i avui en dia és una de les cases embruixades més destacades de la història. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar