Publicitat
Publicitat

L'Innova't Virgins tornara al mundial

Per segon any seguit cinc alumnes de l'institut Cambó de Verges participaran al mundial VEX Robòtics que es celebra a Kentucky, als Estats Units. Entre els joves hi ha Andreu Romero, d'ascendència escalenca. Volen aprofitar l'experiència adquirida l'any passat per quedar entre els millors.

El cinc joves que l'any passat van participar al mundial del VEX Robòtics als Estats Units, hi tornaran, i és que per segon any consecutiu han guanyat el campionat d'Espanya que els dona dret a participar-hi.Són alumnes de batxillerat de l'Institut Francesc Cambó de Verges i formen l'equip Innova't Virgins, entre ells el jove de pare escalenc Andreu Romero.El repte que han de superar els robots és totalment diferent del de l'any passat, és per això que n'han fet un de nou, amb la base i el braç completament diferents.

Els joves de l'Innova't Virgins esperen que amb l'experiència adquirida de l'any passat enguany puguin millorar el resultat al mundial.

Per aconseguir els diners que necessiten per viatjar a Kentucky costa diners han obert una plana web i una opció de crowdfunding.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar