Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament programa actes pel Dia de la dona treballadora

Per primera vegada, l'Ajuntament de l'Escala ha organitzat actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la dona o Dia de la dona treballadora. Es faran el mateix dijous 8 de març i també el divendres 9 i el dissabte 10.

Per primer cop, l'Ajuntament de l'Escala programa actes amb motiu de la celebració del Dia de la dona treballadora, que és demà 8 de març. Pel mateix dijous hi ha una xerrada tertúlia a la biblioteca municipal, per divendres s'organitza la projecció d'una pel·lícula i per dissabte s'ha previst la presentació de dos llibres.

Per la seva banda, el Casal dels Jubilats Jardí del Pedró demà celebrarà el tradicional dinar del Dia de la dona. Coincidint amb aquesta jornada reivindicativa, els sindicats han convocat una vaga general en protesta per la desigualtat salarial o la violència de gènere. Inicialment és una vaga de dones, però s'hi pot sumar tothom qui ho vulgui. Alguns sindicats proposen una aturada de 24 hores i d'altres de només dues hores. Concretament, pels treballadors de torn de matí, l'aturada s'ha previst de dos quarts de dotze a dos quarts de dues, i per als de torn de tarda, la vaga es farà de les quatre a les sis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar