Publicitat
Publicitat

Jornada de portes obertes a l'Espai Coworking de l'Escala

L'Espai Coworking i Emprenedoria Creativa de l'Escala va obrir portes a la tardor. Ara han fet una jornada de portes obertes per donar-se a conèixer a la vegada que han programat diferents activitats. Amb aquests mesos ja s'han pogut recollir els primers fruits d'aquest espai de treball conjunt que vol fomentar la cooperació entre petites empreses locals.

Divendres i dissabte, el nou Espai Coworking i Emprenedoria Creativa de la Fusteria Geli de l'Escala va fer jornada de portes obertes. Divendres, a més d'oferir la possibilitat a tothom qui ho volgués d'utilitzar les instal·lacions de la Closa del Llop, també es va organitzar una caminada, un taller sobre màrqueting i publicitat i una xerrada. El dissabte la programació es va concentrar a la tarda amb un taller de fusteria creativa.

Aquest local va obrir portes la tardor passada i de moment els impulsors es mostren satisfets de la resposta del públic i dels resultats del treball en xarxa.

L'Espai Coworking i Emprenedoria Creativa de l'Escala és un projecte de responsabilitat social corporativa de la Fusteria Geli. L'objectiu és potenciar la capacitat creativa del municipi i el seu entorn oferint als professionals i les microempreses un espai de connexió, formació i creixement.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar