Publicitat
Publicitat

A les portes dels Oscars 2018

Als cinemes aquesta setmana hi arriba l’actriu Jennifer Lawrence convertida en una ‘Gorrión Roja’. També s'estrena la comèdia coral amb segell espanyol ‘Sin Rodeos’ el més nou de Santiago Segura a la direcció. Destaquen també ‘La última bandera’ o ‘Héroes en el infierno’.

Aquest primer cap de setmana de març arriben un total de deu novetats a les sales de cinema, pel·lícules per a tots els gustos i per totes les edats. De totes les novetats la més comercial i també una de les més anunciades 'Gorrión Rojo' el film d'espies russes protagonitzat per Jennifer Lawrence que una vegada més treballa amb Francis Lawrence el director de la saga 'Los juegos del hambre'.

La història se centra en Dominika Egorova , una jove ex-ballarina que és reclutada contra la seva pròpia voluntat per esdevenir un “Gorrión”, una seductora dona ensinistrada del servei de seguretat rus. Ella aprèn a utilitzar el seu cos com a arma, però lluita conservant el seu sentit de la identitat en el procés de deshumanització de l’entrenament. Cercant força en un sistema injust, es revela com un dels actius més sòlids del projecte. Però, s’enamora de la seva víctima,  l’agent de la CIA, Nate Nash  i ambdós acaben en una espiral d’atracció i enganys que amenaça la seva carrera i la seguretat dels seus països. 

Santiago Segura torna com a director i lluny de la seva saga de 'Torrente', ara ho fa amb un film on la protagonista serà una dona i amb l'objectiu d'apropar el públic femení al cinema. 

Paz té una vida aparentment perfecta. Treballa, té parella i surt amb les seves amigues… Però alguna cosa falla. En realitat hi ha coses del seu entorn que no li agraden. Se sent angoixada però no s’atreveix a expressar els seus sentiments. Fins que un dia una estranya teràpia  li farà dir absolutament tot el que pensa, sense pèls a la llengua, posant a tothom al seu lloc i dient a la cara la veritat. 

Com ja és habitual a les pel·lícules de Santiago Segura, el film arriba carregat amb un repartiment d'amiguets del director com Candela Peña, David el Guapo, Cristina Pedroche o Florentino Fernández. Tots ells seguiran els embolics de Maribel Verdú, l'estrella del film 

Per acabar destacar dos films, on els herois són els protagonistes. La primer 'La última bandera' el més nou del director Richard Linklater amb Bryan Cranston, Steve Carell i Laurence Fishburne de protagonistes. 

Un emotiu drama en forma de road movie on l'argument gira al voltant de tres amics, veterans de guerra que iniciaran un viatge per creuar els Estats Units i així traslladar les restes del fill d'un d'ells mort a Irak. El viatge els servirà per retrobar-se i adonar-se que la vida segueix igual. 

{{ tall -- la ultima bandera }}

I no deixem els herois, però anem cap a un fet real amb 'Héroes en el infierno' on s'expliquen els fets ocorregut l'any 2013 amb l'incendi a les muntanyes de Prescott on el cos de bombers d'aquesta petita localitat és van convertir en herois per evitar danys majors. El film arriba carregat d'estrelles com Josh Brolin, Jeff Bridges, Miles Teller, Jennifer Conelly o Andie MacDowell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar