Publicitat
Publicitat

Concentració Som Escola a l'Escala

Les escoles l'Esculapi i Empúries decideixen seguir amb la concentració Som Escola tot i el mal temps. Una iniciativa per defensar la immersió lingüística a Catalunya. Una vintena de persones han seguit l'activitat.

La plataforma Som Escola, amb el suport de l'ANC i Òmnium Cultural van convocar ahir a la tarda, concentracions davant els ajuntaments per defensar la immersió lingüística a Catalunya, sota el lema 'Protegim el model d'escola catalana'. Les condicions meteorològiques van condicionar les mobilitzacions arreu del país per això s'ha escollit el 5 de març com a nova data de concentració.

Tot i això, les escoles Empúries i l'Esculapi de l'Escala van decidir seguir amb la campanya de protestes. A les sis de la tarda, una vintena de mestres i pares van trobar-se davant l'ajuntament per llegir el manifest i donar suport al model educatiu català.

Les entitats aplegades sota el paraigua de Som Escola han fet una crida a la comunitat educativa i a la societat en conjunt per seguir posant en valor l’èxit de l’escola catalana davant els atacs rebuts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar