Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala vol renovar la il·luminació de les pistes

El Club Tennis l'Escala proposa renovar la il·luminació de les pistes per seguretat i per estalvi energètic. Si les negociacions obertes amb l'Ajuntament arriben a bon port, el canvi es faria abans de l'estiu.

Les instal·lacions del club tennis l'Escala necessiten una inversió urgent en la renovació de la il·luminació de les pistes. I és que la tardor passada, en un episodi de tramuntana, es va desprendre de la seva fixació un focus que va quedar penjat pel cable de la corrent elèctrica. El sistema actual es va posar fa més de vint anys i ara cal fer-li una revisió a fons. Tant pel que fa a la seguretat com per estalvi energètic, ja que els focus actuals són de bombetes al·lògenes.

Aquest va ser el projecte més urgent comentat a l'assemblea de socis celebrada el cap de setmana passat. Assemblea seguida, com és habitual en el club, per poquíssims socis i en la qual es van exposar els comptes sanejats de l'entitat, el pressupost per aquest 2018 així com es va passar revista a les novetats principals del club durant els últims mesos. Entre elles la implantació, amb molt bona acollida, del sistema de reserves de pista online, el canvi de gespa de la pista verda de pàdel o les noves competicions oficials juvenils d'estiu.

L'assistència a l'assemblea va ser molt escassa. Només tres socis van assistir-hi, a banda de la junta.  Un fet que es considera habitual a l'entitat, quan les coses van bé.

El club tennis l'Escala té una massa social que ronda els 200 associats. Xifra que s'ha mantingut amb poques oscil·lacions al llarg dels últims anys.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar