Perd el futbol, empata el tennis de taula

En futbol derrota ben dolorosa per 0 a 2 contra el Cassà, en Tennis de Taula empat que quasi assegura la permanència del CER a la Superdivisió.

El FC l'Escala va perdre per 0 a 2 davant el Cassà de la Selva i encaixa la segona derrota consecutiva a casa i la tercera de la temporada.Amb aquest resultat, l'equip de Ricard Ferrer baixa a la tercera posició de la Segona Catalana.Els gols, tots dos a pilota parada,  van arribar un a cada part.Al minut 22, Sergi Massagú va rematar de cap directament un llançament de banda assolint el 0 a 1, una jugada poc vista en futbol.A 20 minuts del final els visitants feien el 0 a 2, aquesta vegada amb un excel·lent xut de falta de Marc Restrudis, que va entrar a tocar de l'escaire.Durant el partit l'Escala només va tenir dues ocasions clares de gol, amb un xut de Mutar i una rematada de David Puig, que no va entrar per ben poc, ja a les acaballes del partit.El proper rival de l'Escala és el  Palafrugell que en el partit de la primera volta va perdre per 1 a 0 al Nou Miramar.

En tennis taula, el primer equip del CER l'Escala va empatar  a 3 davant l'Híspalis de Sevilla i ja té pràcticament enllestida la permanència a la màxima categoria.Diogo Dos Santos, Carlos Vedriel i Joan Masip van fer un punt cadascú.El partities va allargar més de tres hores.Els andalusos van arribar a l'Escala reforçats amb dos xinesos, que van fer l'equip molt competitiu.El primer partit ja demostrava la igualtat entre els dos conjunts, un enfrontament que es resolia en 5 jocs, finalment amb Diogo Dos Santos sumant el primer punt per CER davant el xinès Lee Chia Sheng.Tianming empatava a 1 amb vict`roia sobre Joan Masip per 0 a 3.Vedriel tornava a avançar al CER imposant-se per 3 a 0 a Antonio Chaves.L'empat a al marcador el tornava a posar Tianming, ara superant Diogo Dos santos per 0 a 3.L'altre xinès de l'Hispalis Lee Chia Sheng avançava per primera vegada els andalusos, un nou 0 a 3 , ara sobre Vedriel.El 3 a 3 definitiu el posava Joan Masip derrotant Antonio Chaves clarament per 3 a 0 en el duel de jugadors estatals.El CER torna a jugar  diumenge a 2/4 d'11 a la pista del quart classificat, Irún Leka Enea.