Publicitat
Publicitat

Comiat espontani a Narcís Vidal

Pares, mares i alumnes acomiaden amb forts aplaudiments Narcís Vidal, director de l'Escola Empúries els últims vint-i-un anys. Vidal va comunicar dijous la seva sortida i divendres va ser el seu últim dia com a director. Avui ja s'ha incorporat al seu nou lloc de treball, a l'escola de Sant Gregori.



Aplaudiments, petons i abraçades van conformar el comiat que, de forma espontània mares, pares i alumnes havien preparat via whatsapsp divendres passat, tant bon punt es va saber que el director Narcís Vidal deixava el centre. Amb sorpresa, Vidal va articular un discurs espontani de comiat agraint a tothom l'estima rebuda durant els vint-i-un anys que ha exercit la direcció de l'Escola Empúries.

Narcís Vidal feina vint-i-set anys que treballava a l'Escola Empúries, els últims 21 com a director. I dijous passat, davant la sorpresa de molts, va anunciar al consell escolar que deixava el centre per traslladar-se a una escola de Sant Gregori. L'endemà, ho comunicava a tota la comunitat a través d'una carta enviada per correu electrònic.

La fins ara Cap d'Estudis, Lilian Xiqués, assumirà la direcció de forma interina fins que s'esgoti el mandat d'aquest equip directiu. De moment, avui ja es reunia amb l'inspectora de zona per reestructurar l'equip, al qual s'hi haurà d'incorporar un nou mestre per cobrir la funció de cap d'estudis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar