Publicitat
Publicitat

S'ha disparat la demanda de monitors d'activitats de lleure

Vist la demanda de monitors d'activitats de lleure, l'esbotzada jove de l'Escala organitza un curs intensiu per setmana santa per aconseguir el títol. Les inscripcions ja són obertes.

L'Esbotzada jove de l'Escala organitza per setmana santa un curs intensiu de monitors d'activitats de lleure, un curs ideal per la demanda de monitors i directors d'activitats de lleure que hi ha en aquests darrers mesos.  

Aquesta demanda ve motivada sobretot per dos aspectes, per un cantó la remuntada econòmica que fa que més pares i mares tornin a apuntar els seus fills a les activitats d’educació en el lleure i per l’altre també hi està influint molt  l’entrada en vigor de la nova normativa que regula les activitats de lleure per a infants i joves. La temporada d’estiu és aquella on monitors i directors tenen més feina, amb activitats com ara casals de vacances, colònies i campaments. Actualment el treball dels monitors titulats s'ha convertit en una professió que genera ocupació al llarg de tot l'any, doncs combina les activitats d'estiu amb altres al llarg de l'any com activitats extraescolars, menjadors, casals de nadal i colònies escolars.

Per obtenir la titulació oficial de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantils i juvenils, l’únic requisit és tenir 18 anys el primer dia del curs. Aquest curs consta d’una part lectiva presencial i d’una altra part habitualment no presencial, unes pràctiques i un treball o memòria de pràctiques. Per més informació www.escolaemporda.cat o passar qualsevol tarda per l'espai jove de l'Escala



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar