Publicitat
Publicitat

Nominades a la pantalla gran

A la recta final per l'arribada de la gran nit del cinema, aquesta setmana arriben moltes de les pel·lícules nominades aquest 2018 en són un exemple 'Lady Bird' o 'Yo, Tonya' 

Repassam les estrenes més destacades, aquesta setmana arriba una de les gran favorites dels Òscars, un biòpic protagonitzat per Margot Robbie i el més nou de Ridley Scoot. També cal destacar al dosis de cinema familiar amb 'Una familia feliz'La més destacada de la setmana 'Lady Bird' una de les grans favorites a guanyar l'Òscar a millor pel·lícula i també pot convertir a la seva directora Greta Gerwig a la segona dona en guanyar un Òscar a  millor direcció. Saoirse Ronan, Timothée Chalamet i Laurie Metcalf són els protagonistes principals d'aquest  drama juvenil cuinat a foc lent amb un toc de comèdia i decorat amb un ambient hipster. 

La història gira al voltant d’una jove estudiant que es fa dir Lady Bird  i que es trasllada al nord de Califòrnia per passar allà el seu darrer any d’institut. Ella té inclinacions artístiques i somia viure a la costa Est, per això lluitarà per trobar el seu propi camí i definir-se fora de l’ombra protectora de la seva mare.

Arriba aquesta setmana el més nou del director anglès Ridley Scott, en aquesta ocasió porta 'Todo el dinero del mundo' film rodejat de polèmica per la substitució de Kevin Spacey després de l'escàndol d'abusos sexuals. Christoper Plummer va ser l'actor escollir per tornar a rodar totes els escenes on sortia Spacey. El veterà actor va tenir només dues setmanes per rodar totes les escenes. 

'Todo el dinero del mundo'  on narra el segrest a començaments de la dècada dels 70 del magnat de l’or negre John Paul Getty III, conegut com L’hereu maleït. Els segrestadors van demanar una forta quantitat de diners a Getty per recuperar el seu nèt, aquest va negar-se a pagar i va enviar a un dels seus homes de seguretat a recuperat el seu familiar. El mercat americà no ha acollit el film massa bé tot i comptar amb una repartiment de luxe amb Mark Wahlberg, Michelle Williams y Timothy Hutton, per això s'espera una millor resposta del mercat internacional. 

'Yo, Tonya' és un dels films revelació d’aquest any. Així ho avalen les crítiques que va rebre al Festival de Toronto i les nominacions als Globus d’or i els Oscars. La pel·lícula protagonitzada i també produïda per l’actriu Margot Robbie, narra la polèmica història de la patinadora, Tonya Harding. Durant els anys noranta el patinatge sobre gel es va posar molt de moda i Nancy Kerrigan era la patinadora preferida del públic, per davant de Tonya Harding.

El film està rodat en format de fals documental per explicar com Harding va passar a ser una icona del patinatge a ser odiada per tota una nació. Tot i que els fets mai van poder aclarir-se del tot, es diu que a causa de la seva personalitat competitiva Harding, amb l’ajuda del seu marit i el seu guardaespatlles, van planejar un atac contra Kerrigan per tal d’impedir que participés als Jocs Olímpics.

Margot Robbie, qui ha dit a diversos mitjans de comunicació que tenia ganes de demostrar el seu potencial més enllà de la imatge de sex symbol, esta acompanyada per Sebastian Stan, Allison Janney, Caitlin Carver, Julianne Nicholson i Paul Walter.

Acabem el repassa amb un film d'animació de producció alemanya 'Una familia feliz' , una embogida aventura d'una família poc avinguda que haurà d'unir esforços si volent acabar amb un malefici que els ha convertit en monstres. El film que ha rebut bones crítiques i va ser número 1 a la taquilla alemanya demostra que hi ha més cinema infantil de qualitat lluny dels blockbusters de Disney, Pixar o Dreamworks.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar