Publicitat
Publicitat

L'Escala projecta una nova biblioteca

L'Ajuntament de l'Escala ha rebut una subvenció per fer el projecte d'una nova biblioteca. S'instal·larà a l'edifici de Can Masset, actualment en molt mal estat, que aniria a terra i es refaria com una gran instal·lació de serveis.

L'Ajuntament de l'Escala ha rebut una subvenció de la Diputació de Girona per tal de redactar el projecte per a una nova biblioteca municipal.L'actual, situada a la Plaça Víctor Català, no s'adapta als standarts  que marca la Generalitat.Són 50mil euros de pressupost per dissenyar el projecte que es posarà a licitació properament.L'espai escollit és Can Masset, un edifici en mal estat, que en la seva part vella s'ha d'enderrocar i fer nou.Aquest matí s'ha informat del tema als portaves dels grups polítics municipals.L'any 2007 l'anterior equip de govern havia proposat una biblioteca de 4 plantes al costat de la rectoria, un projecte que es desestimava en no lligar amb l'idea d'esponjament al voltant de l'església.

L'enderroc de Can Masset i la constrrucció de la nova biblioteca  implicarà el trasllat de serveis i canvi de funcions d'aquest espai.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar