Publicitat
Publicitat

Es reuneix el Consell de Patrimoni i Cultura

Es reuneix el Consell de Patrimoni i Cultura que analitza la feina feta durant l'any passat i fa propostes de cares al futur. Tot plegat estarà integrat dins el Pla Director Cultural, que s'està treballant actualment.

L'Escala ha celebrat la primera reunió de 2018 del Consell de Patrimoni i Cultura, un ens que assessora el govern municipal en tot el relacionat amb matèria Cultural.Està integrat per personalitats rellevants en aquests àmbits , tant de l'Escala com de la resta del país, amés de representants d'entitats del municipi.Es posen sobre la taula i es debaten iniciatives i projectes que van sorgint.En aquesta primera reunió es destacava la feina feta durant l'any passat, una feina que dona peu a importants actuacions de cares als propers anys.Totes aquestes iniciatives i moltes s'han de gestionar a través del futur Pla Director Cultural, que s'està treballant actualment.

Al Consell de Patrimoni i Cultura, entre d'altres,  es parlava també de les obres al cementiri vell, de la Beca de primavera, de la catalogació del fons de Víctor català o de l'exposició de Rafel Ramis que s'inaugura aquest divendres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar