Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala fitxa un porter

L'Escala ha fitxat un tercer porter pel primer equip després de la lesió de Joan Ureña. L'estrena no ha pogut esser millor, aturant un penal que ha servit per sumar tres punts a Blanes.

El nou porter del Futbol Club l'Escala, Xavi Gallego, ha debutat amb l'equip escalenc de la millor manera,  aturant un penal a Eric Mahillo, un dels millors jugadors de Segona Catalana.Amb menys d'una setmana a l'equip,  va entrenar per primera vegada dimarts passat,  la seva aturada sumada a un gol d'Adrià Serra, ha servit  per derrotar el Blanes per 0 a 1, sumar 3 punts i continuar seguit l'estela del Girona B.Gallego té 31 anys, és de Figueres i té experiència a Tercera Divisió.Ha jugat entre altres amb el Peralada, la Jonquera, el Banyoles i l'Esplais. 

El nou porter escalenc, a la seva etapa amb el Figueres va coincidir amb molts jugadors que juguen amb l'equip escalenc, ara té clar que ve a aportar un gra de sorra i que cada entrenament ho donarà tot per ser titular jornada a jornada.

Xavi Gallego ha arribat a l'Escala per substituir Joan Ureña, que recordem que es va lesionar a finals de gener en el derbi alt-empordanès a casa davant l'AE Roses.Dijous a l'entrenament, Ureña va entrenar a part i va fer diferents exercicis físics.

Sembla que la lesió evoluciona favorablement.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar