Publicitat
Publicitat

Nova concentració per l'alliberament dels presos polítics

Les entitats sobiranistes no obliden els seus presidents. Un centenar d'escalencs es va concentrar divendres per reivindicar l'alliberament dels presidents de l'ANC i Òmnium i dels consellers Junqueras i Forn.

La plaça de l'Ajuntament va tornar a ser divendres el punt de trobada de tots aquells qui no obliden que quatre persones porten quatre mesos a la presó per motius polítics. Un centenar de persones, responent a la crida feta des d'ANC i Òmnium Cultural van fer quatre minuts de silenci en record dels empresonats i després es va llegir un manifest en reivindicació del seu alliberament.

A l'acte no van faltar-hi les pancartes, ni els llaços grocs ni les espelmes en record als presos. Com a cirereta final, tots els assistents van entonar cançons-himne com el "Diguem no" de Raimon; "Què volen aquesta gent" de Maria del Mar Bonet o "Abril 74" de Lluís Llach, sota guiatge de Ramon Manent, el qui fa setmanes que s'ha marcat el repte d'interpretar "el cant dels ocells" tots els dijous i divendres a les vuit del vespre fins que no s'alliberin els presos polítics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar