Publicitat
Publicitat

Estrenes d'Òscas a totes les sales

'La forma del agua' de Guillermo del Toro, la bèl·lic 'Deber cumplido' o el nou superheroi 'Black Panther' a la gran pantalla. 

Aquesta setmana arriba a la gran pantalla 'La forma del agua' el més nou del director Guillermo del Toro i una de les favorites dels Òscas 2018. Del Toro ha creat un film on l'amor, el thriller i la ciència ficció es combinen a la perfecció per explicar un conte de fades ambientat en plena guerra freda. Elisa, una tímida treballadora d'un laboratori d'alta seguretat descobreix un experiment que amaga una misteriosa criatura. Ben aviat l'amistat entre ells dos apareixerà i ella buscarà la millor opció per ajudar-lo a sortir del laboratori.

Sally Hawkins, Octavia Spencer i Richard Jenkins són algunes de les cares més conegudes del film, també cal destacar la banda sonora del compositor Alexandré Desplat que ajuda a formar part d'aquesta història que alguns han catalogat de la fusió d'Amelie i ET. 

Fa un any, 'Wonder woman' arribava a la pantalla amb la voluntat de remoure el cinema  i flirtejar amb el feminisme. Ara és 'Black Panther' la pel·lícula que proposa una transgressió en l’imaginari del cinema de superherois. El personatge creat per Stan Lee i Jack Kirby és l’eix d’una pel·lícula d’aventures que se submergeix en les arrels de la colonització i del conflicte racial.  'Black Panther' proposa el primer superheroi de color, rei d'un fictici poble africà i dotat amb grans habilitats mortals. El no massa conegut Chadwick Boseman dóna vida al protagonsita, estarà acompanyat per Lupitta Nyong'o, Danai Gurira, Forest Whitaker o Daniel Kaluuya. T'Challa, després dels fets ocorreguts a 'Capitan America: Civil War' torna a casa per ser proclamat rei. Però l'arribada d'un vell enemic posarà a prova les seves facultats per ser rei i alhora ser Black Panther.

{{ tall -- balck }}

Aquesta setmana també hi ha cinema bèl·lic, una de les diverses propostes que han d'arribar al llarg d'aquest 2018. 'Deber cumplido' és el títol del film protagonitzat per un dels actors de moda Miles Teller. En aquest drama bèl·lic interpreta a un veterà de guerra que torna a casa després de servir a Irak. El retorn a la vida civil no serà fàcil per ell però tampoc per la seva família. Junts lluitaran dia a dia per eliminar les ferides de guerra i recupera de mica en mica la seva vida deixant els traumes, les morts i les males experiències viscudes durant els anys de servei.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar