Publicitat
Publicitat

L'ajuntament defensa la legalitat de l'edifici de Riells

L'Ajuntament de l'Escala defensa que l'edifici del carrer de Palau compleix la normativa i presentarà recurs de casació contra la sentència del TSJC que decreta el seu enderrocament. L'alcalde, Víctor Puga, es queixa d'aquells qui hi veuen interessos polítics.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès amb data de 23 de gener una nova sentència sobre el cas de l'edifici del carrer Palau, a tocar del passeig de Riells. Sentència notificada el 2 de febrer passat i que considera que l'edifici no s'adapta a normativa i s'ha d'enderrocar. Des de l'Ajuntament es discrepa frontalment d'aquesta sentència. L'alcalde, Víctor Puga ho deia ahir al migdia al programa Alcaldia, entenent que l'actuació urbanística en qüestió s'adapta plenament a l'ordenament urbanístic vigent:

Les sentències s'han d'acatar, deia l'alcalde. Però també afegia que es defensaran els interessos municipals fins al final. I això comportar aprofitar totes les eines possibles, com la presentació d'un recurs de casació. El cas provoca malestar a l'Ajuntament i a l'alcalde en concret, que ahir també replicava aquelles veus que en fan una lectura política i demanen la depuració de les males praxis i responsabilitats polítiques que es puguin extreure d'aquest cas.

L'edifici en litigi es troba al número 2B del carrer Palau, a Riells. El 2008 l'Ajuntament va concedir llicència d'obres per a construir un edifici amb vivenda a planta i local a planta baixa. Un grup de veïns van iniciar un procés entenent que la llicència no estava ben donada en un procés enrevessat que una dècada després no s'ha pogut encara resoldre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar