Publicitat
Publicitat

Pla d'usos dels espais culturals

L'Escala treballa en un document que haurà de regular els  usos de cadascun dels equipaments culturals del municipi. Amb centre a l'Alfolí de la Sal, s'han de definir  les funcions i relacions entre els centres culturals, i la vinculació amb el Jaciment d'Empúries.

L'equip de govern de l'ajuntament de l'Escala està treballant en l'elaboració d'un pla d'usos dels espais culturals del municipi.La posta en marxa de l'Alfolí de la Sal con a centre neuràlgic de la cultural local obliga  a definir les funcions de la resta d'equipaments, des dela Museu de l'Anxova i de la sal, passant per can cinto Xuà o pel nou espai dedicat a l'escriptora Vìctor Català.El pla d'usos forma part d'un futur Pla Director Cultural.Des de l'equip de govern s'explica que aquest pla d'usos és molt necessari, sobretot veient la dimensió que va agafant l'Escala, entenent que progrés i cultura estan molt lligats. Aquest dissabte es reuneix el Consell de Cultura que abordarà tots aquest temes.

Tot plegat ho explicava l'alcalde Víctor Puga al programa La Casa de la Vila, on parlava de les obres que estan en marxa.Per Setmana Santa les de Riells estaran a punt, en canvi a les del carrer Enric Serra encara els faltaran detalls per acabar.L'alcalde explicava que tal com queda la temporada turística, queden poc mesos per poder fer obres.

Al programa Víctor Puga lamentava que continui l'incertesa política a Catalunya, cosa que dificulta la gestió municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar