Publicitat
Publicitat

Carnaval Escolar

L'Escola Empúries i l'Escola Esculapi han celebrat els seus respectius carnavals escolars. Els dos centres han optat per una desfilada pels carrers dels municipi. 

Després de fer un repàs al Carnaval de l'Escala 2018, avui parlem dels carnavals escolars. Els dos centres de l'Escala com cada any han celebrat el seu carnaval particular. 

L'Escola Empúries va optar aquesta any per fer una desfilada de tots els alumnes disfressats pels carrers del nucli antic. Tots els joves del centre sortien a primera hora del matí de l'escola disfressats del personatge que ells mateixos havien escollit, es van poder veure princeses, superherois, fantasmes i  diversos personatges de televisió. Per la seva part tot el professorat anava disfressat de cawboys. Els últims en baixa al poble van ser els alumnes més petits els de P3, P4 i P5.  Els més grans van ser els últims en participar al Carnaval, ells van optar per les tradicions. Tots disfressats van ballar la Farandola, el ball de gitanes i el ball de drac a la sala polivalent. 

Per la seva part l'Escola Esculapi, va ser fidel al seu Carnaval i un any més va optar per fer una rua al voltant del centre educatiu amb la participació de tots els alumnes del centre, el professorat i diversos acompanyants. La música, la festa i les disfresses van ser els ingredients principals d'una tarda des disbauxa i diversió.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar