Publicitat
Publicitat

Un mort en un incendi en un edifici del carrer Tramuntana

Un home mor asfixiat a resultes de l'incendi declarat a l'interior de la seva vivenda, un bloc de pisos al carrer Tramuntana. A resultes de l'incendi van haver de ser evacuats una vintena de veïns del bloc que van passat la nit en cases de familiars o hotels.

A dos quarts de deu de la nit de dissabte passat es va rebre l'avís d'un incendi en una vivenda del número 25 del carrer Tramuntana de l'Escala.Bombers de la Generalitat va desplaçar-hi set dotacions (4 camions d'aigua, dos vehicles lleugers i l'autoescala). L'incendi va cremar amb intensitat, ja que hi havia una gran quantitat de material emmagatzemat a l'habitatge, cosa que va fer que les tasques d'extinció s'allarguessin més de quatre hores. Mentre duraven les tasques d'extinció es va localitzar a l'interior del pis el cos sense vida del seu ocupant, l'escalenc Juan Antonio Chinchilla Marín, de 56 anys i natural de Beas de Segura.

L'incendi va calcinar completament el pis 2n 1a de l'edifici, de tres plantes en total. L'intens fum va afectar tot l'immoble i es van haver d'evacuar la vintena de veïns que hi viuen, a excepció d'una veïna de 70 anys que hi va quedar confinada fins que es va extingir el foc.

La dona va ser atesa pel SEM per una crisi d'angoixa però no li va caldre evacuació a cap centre hospitalari. Els veïns evacuats van haver de ser reallotjats en vivendes de familiars o hotels.

Els Mossos d'ESquadra van obrir diligències per determinar les causes del sinistre i per esclarir les causes de la mort de l'ocupant de la vivenda cremada. Fos quina fos la causa que originà l'incendi, l'amuntegament de material que hi havia a l'interior de la vivenda va fer de combustible necessari per a propagació i intensificació de l'incendi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar