Publicitat
Publicitat

Arriben el senyor i la senyora Grey

Aquest cap de setmana arriba el més nou de Clint Eastwood, el final de la trilogia de 'Cincuenta sombras de Grey' i el film independent 'The florida project' que pot fer guanyar un Oscar a Willem Dafoe.

Una de les estrenes destacades de la setmana i de ben segur farà les delícies de molts cinèfils serà ' 15.17 Tren a París' el més nou de Clint Eastwood. El director de 87 anys i autor de 'Mystic River', 'Million Dollar Baby' o 'Gran Torino' demostra que està en plena forma apropant a la pantalla gran la història real de tres joves nord-americans que es van enfrontar a un terrorista en un tren amb destinació París amb 500 passatgers el 21 d'agost del 2015. El film té la particularitat d'estar interpretada pels herois reals del fet. Dins les cares conegudes hi ha Jenna Fischer, Judy Greer o Tony Hale.

Clint Eastwood no està sol, aquesta setmana la seva estrena arriba acompanyada de la última entrega de les aventures de Christian Grey. Aquest 9 de febrer arriba la tercera i última part de la saga 'Cincuenta sombras de Grey' aquesta sota el títol de 'Cincuenta sombras liberadas'. Dakaota Johnson y Jamie Dornan tornen a interpretar la parella protagonista, que en aquesta tercera entrega fan un pas més a la seva relació i es casen. Després de la boda gaudeixen d'una plaent lluna de mel per Europa, on seguiran experimentant amb el sexe. Però una amenaça del passat arribarà a les seves vides per desestabilitzar la seva relació i fer sorgir els fantasmes del passat. Al mateix moment que Anastàsia decideix amagar un secret al seu marit.

{{ tall -- grey }}

La tercera i última estrena destacada de la setmana  'The Florida Project' un film independent que pot fer guanyar un Oscar a Willem Dafoe. A 'The Florida Project', una nena molt intel·ligent i madura  somia amb anar a Disneyland, però el més a prop que ha estat del parc és el motel barat de les afores d'Orlando, on hi viu amb la seva mare, de 22 anys: el Magic Castle Motel. El gerent del motel, Bobby, és el més pròxim que té la nena a un pare. La petit viurà el dia a dia al motel i les seves rutines variaran una mica amb l'arriba d'una nena de la seva mateixa edat al motel. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar