Publicitat
Publicitat

L'obra de prolongació del passeig de Riells pràcticament ja està acabada

Les obres de la prolongació el passeig de Riells pràcticament ja estan acabades i es compleixen els terminis previstos. Per Setmana Santa ja es podrà gaudir d'aquest nou espai, que connecta el passeig amb la zona del port. Pel que fa a les obres a l'avinguda Montgó, es preveu que a finals de març estaran al 90 per cent d'execució.

Anunci 0s

El projecte de connexió del passeig de Riells amb la Clota petita segueix el calendari previst i les obres ja estan pràcticament acabades. En aquests moments ja s'està col·locant el panot. Això vol dir que l'espai es podrà obrir al públic abans de Setmana santa. 

En aquesta zona de l'Escala també s'està actuant a l'avinguda Montgó, per reconvertir l'espai en un bulevard.

Les obres de prolongació del passeig de Riells van començar al mes d'octubre i també inclouen una actuació a la Punta del Noi Esquerrà. L'execució dels treballs van a càrrec de l'empresa Narcís Matas, a qui es van adjudicar per un preu de 700 mil euros. Aquest diners es financien amb subvencions de la Diputació de Girona i amb el Pla de Foment del Turisme de la Generalitat. © 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar