Publicitat
Publicitat

La cursa solidària de l'Escola Empúries recapta més de 4.200 euros

L'Escola Empúries recull més de 4000 euros amb la cursa solària del dia de la pau. Una xifra que ha causat autèntica sorpresa en el centre que no s'esperaven una col·laboració tant extraordinària per part de tots els participants. La bona acollida de la iniciativa augura que tindrà continuïtat.

4246 euros és la xifra total de diners recollits la setmana passada en la cursa solidària que l'Escola Empúries va fer per commemorar el dia internacional de la pau i la no violència. Era el primer cop que l'escola s'engrescava a organitzar un acte d'aquestes característiques i ho va fer a partir d'una proposta de l'ong Save the Children. Com que no hi havia antecedents a l'Escala de curses com aquesta, no hi havia tampoc referències del que es podria arribar a recaptar. I la xifra final assolida ha estat rebuda amb autèntica sorpresa des del centre.

Els diners es faran arribar en breu a l'ONG Save the Children per a projectes de lluita contra la pobresa i la fam infantil al Sudan del Sud.La satisfacció dels resultats augura que la iniciativa pot tenir continuïtat en properes anualitats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar