Publicitat
Publicitat

Jornada de formació per a entitats de l'Escala

L'Oficina del Pla de Barris de l'Escala organitza una jornada de formació per a entitats de l'Escala. Es farà el dissabte 17 de febrer durant tot el dia a Can Masset. S'explicarà com captar nous voluntaris i les eines de participació que hi ha. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia.

El dissabte 17 de febrer, en el marc del programa de Millora Social del Pla de Barris de l'Escala, se celebrarà la primera Jornada de formació per a entitats de l'Escala. La trobada es farà a la sala polivalent del Casal dels Jubilats, al primer pis de Can Masset. Començarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins a les sis de la tarda. La jornada s'emmarca en un dels eixos del Pla de barris que és potenciar el voluntariat i reforçar les entitats del municipi i el treball en xarxa. S'explicarà com fomentar la participació i el voluntariat i quines eines de comunicació existeixen.  

I és que el paper de les entitats és fonamental per a ajudar en la cohesió social.

Ara al febrer es farà la primera jornada per a entitats i a l'octubre es preveu la segona. Però la intenció és que aquest tipus de trobades tinguin continuïtat. 

La formació anirà a càrrec de Fermín Rodríguez, de l'Escola Lliure el Sol. Rodríguez és pedagog i Doctor en Educació i Societat, cap del Servei d'Activitats Ciutadanes i Educació a l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs. El programa inclou tres sessions teòriques, dinar i el material de treball. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a través de la pàgina web del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, en el formulari que hi ha a l'àrea d'Inclusió.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar