Publicitat
Publicitat

Jorge Drexler actuarà al Fòrum d'Empúries el 3 d'agost

Jorge Drexler actuarà al Fòrum Romà d’Empúries el divendres 3 d’agost. És el primer concert que anuncia TEMProduccions per al festival de Concerts al Fòrum d’aquest estiu.



Amb aquest intimisme sona la cançó que dóna nom al darrer disc del músic i cantautor uruguaià Jorge Drexler, "Salvavidas de hielo". Un disc que presentarà en directe a Empúries el divendres 3 d'agost, en un escenari noble com el Fòrum Romà d'Empúries.

"Salvavidas de hielo" ha estat gravat entre Ciutat de Mèxic i Madrid. Un treball on Drexler fa un nou salt endavant en l'experimentació musical, esquivant no pas pocs riscos. La característica principal d'aquest treball és que tots els sons (percussions, bateries, loops, sintetitzadors...) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Un sol instrument que és convertit en una autèntica banda i que, per actuar en directe, es recolza en un excel·lent quartet format pels músics Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i CArlos CAmpi Campon.

El concert de Jorge Drexler serà precedit de l'actuació de Judit Niedermann, que presentarà els temes del seu tercer treball discogràfic, "Nua". Un treball on Niedermann es presenta molt més madura, tot i la seva joventut, on s'obre a cantar i compartir le seves vivències, sinceres i sense reserves.

Les entrades per al concert del 3 d'agost s'han posat a la venda avui mateix a través del web del festival Concerts al Fòrum.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar