Publicitat
Publicitat

Èxit de les sortides per anar a veure teatre que organitza el CER

Èxit de les sortides per anar a veure teatre a Barcelona que organitza el CER des de fa dos anys. La proposta ja s'ha consolidat entre el ventall d'activitats que ofereix l'entitat. La pròxima activitat relacionada amb els escenaris serà el dia 24 de febrer, amb la representació del musical "Cabaret Passion Rouge" al CER mateix.

Després de dos anys organitzant sortides per anar a veure musicals a Barcelona, l'activitat ja s'ha consolidat com una de les propostes que regularment ofereix el CER als veïns de l'Escala, ja que tenen molt bona acollida per part del públic. Inicialment, però, les excursions van néixer com una cosa esporàdica, veient l'interès que molts escalencs tenien per les estrenes teatrals.  

La pròxima sortida que està preparant el CER és per anar a veure un musical d'Àngel Llàcer al mes d'octubre.

Però l'aposta del CER pel teatre no només consisteix en les excursions a Barcelona. Des de fa anys que disposa d'una secció de teatre amateur, l'Agrupació Artística Local, i properament, el dia 24 de febrer a les set de la tarda, també acollirà la representació d'un cabaret. 

"Cabaret Passion Rouge" ja es va estrenar a la població de Sant Julià de Ramis amb èxit de públic. Va a càrrec d'una formació jove, que provenen de diferents escoles de teatre, i que per a l'espectacle han comptat amb col·laboracions d'artistes de renom, com és Ivan Labanda. Les entrades anticipades es poden comprar al bar del CER a partir del 19 de febrer. A un preu de 8 euros per als no socis i 7 euros per als socis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar