L'Escala perd la seva imbatibilitat a casa amb el Caldes

Els homes de Ricard Ferrer no poden sumar una nova victòria a casa, després de perdre per 1-2 davant el Caldes. S'acaba així amb una ratxa de 9 mesos d'imbatibilitat a casa.

El Caldes de Malavella va aconseguir després de 9 mesos trencar la ratxa d'imbatiblitat a casa del FC L'Escala, després d'aconseguir en l'últim sospir el gol de la victòria i situant l'1-2 definitiu.  L'Escala saltava al camp amb un total de 6 baixes, 4 d'elles significatives com les del golejador Pol Compte o el porter Joan Ureña. El partit va tenir una primera part força irregular pels locals, que no van acabar d'entrar en el partit i sense crear jugades de perill. Al quart d'hora de partit el Caldes situava l'0-1 al marcador, la pilota després d'un xut llarg arribava als peus de David Mancheño que amb un xut potent i amb l'ajuda del bot introduïa la pilota dins la porteria defensada per Joan Mill. L'Escala ho intentava però no podia finalitzar cap jugada, ja al tram final de la primera part i després d'un llançament de corner Albert Argeles rematava tot sol de cap la pilota i situava l'1-1 al marcador. La segona les coses no van canviar molt, amb un Caldes que posava perill i l'Escala que ho intentava però no finalitzava cap atac. L'ensurt de la tarda el va donar el jugador escalenc Mussa, després de rebre un fort cop a la cara. El jugador va abandonar el terreny de joc i traslladat a la clínica per fer diverses proves, per sort al cap de poques hores va rebre l'alta mèdica. Quan ja semblava que el partit finalitzaria amb un empat al marcador, al minut 89 i després de molts rebots Ruben Jimenez donava la victòria al Caldes situant 1-2 definitiu.

{{ tall -- Ricard Ferrer Entrenador de l'Escala }}

Ara el homes de Ricard Ferrer, tenen una setmana de descans tot i així ja preparen el seu partit davant el Tossa el proper 18 de febrer.