Publicitat
Publicitat

El Hilo Invisible a la pantalla gran

Diversitat d'estrenes, en una setmana en què destaca el més nou de l'actor Daniel Day-Lewis 'El Hilo Invisible'. Amb aquest film l'actor posa punt i final a la seva carrera artística, un fet que ja va comunicar fa temps. 

Fa uns mesos l’actor Daniel Day-Lewis sorprenia a tothom amb l’anunci de la seva retirada del món de la interpretació per motius privats. Abans de posar punt i final a la seva carrera, Lewis estrenarà el film 'El hilo invisible', que ha rodat a les ordres de Paul Thomas Anderson, amb qui ja va treballar fa deu anys.

La pel·lícula arriba aquest divendres  als nostres cinemes amb l’aval de 7 nominacions als Oscars entre els quals hi ha el de Millor Pel·lícula, Millor Actor i Millor Actriu Secundària. Daniel Day-Lewis, guanyador de tres Oscar com a millor actor, es posa a la pell d'un important dissenyador dels anys 50, qui vesteix a la més selecta societat britànica, inclosa la reialesa. Per la seva vida, han passat moltes dones d'una forma fugaç, però un dia apareix Alma, de qui s'enamorarà. Aquesta relació trastocarà tota la seva vida tal com la tenia planificada. 

{{ tall - hilo  }}

Aquest divendres també trobem a la gran pantalla el més nou de Belén Rueda, 'El cuaderno de Sara' un thriller de guerra que pot recordar al film 'Diamantes de sangre' de l'any 2006 protagonitzat per Leonardo DiCaprio. De fet la idea és la mateixa, posar el focus d'atenció en una realitat terrible coneguda per tothom però també molt ignorada. Des de fa anys la Laura busca la seva germana Sara desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l'ONG per la que treballa, ni l'ambaixada té notícies del seu parador fins que apareix una fotografia de la Sara en un poblat miner de l'est del Congo. Laura viatjarà fins allà per intentar recuperar a la seva germana, però quan arriba a la localitat observarà la realitat: tràfic de cobalt, segrest de nens i nenes, violacions, matances de poblats sencers i el control de molts territoris pels denominats Senyors de la Guerra.

Els amants del terror tenen la seva dosis aquesta setmana amb ''Amityville: El despertar', la saga del terror dels anys 80 . Belle i la seva família se'n van a viure a una nova casa per a estalviar diners i així ajudar a pagar l'assistència sanitària del seu germà. De cop comencen a ocórrer fenomens estranys, incloent la miraculosa recuperació del germà.  Belle comença a sospitar que la seva mare no ha explicat tota la veritat, fins que descobreixen que s'han traslladat a la terrorífica casa d'Amityville.

Els creadors oscaritzats de Wallace & Gromit, Shaun the Sheep o Chicken Run continuen creant art animat a base de plastilina. Ara presenten 'Cavernícola', la història gira al voltant d’un cavernícola, en Dug, el qual amb la seva fidel mascota, Hognob, encapçalarà una lluita contra una tribu. Enemiga del conflicte inventarà l’esport més universal de tots, el futbol. Amb aquesta petita sinopsi es presenten els personatges i l’humor que caracteritza l'estudi creatiu. 

Finalment destacar 'Dejate llevar' amb Toni Servillo i Verónica Echegui, un psicoanalista que viu amb la seva exdona es veu obligat a practicar esport a causa del seu estat de salut. D'aquesta manera coneix a la Clàudia, una entrenadora personal que li fa veure la vida d'una forma diferent. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar