Publicitat
Publicitat

Cursos gratuïts de formació per a immigrants

S'organitza un curs d'alfabetització en català i un de formació en coneixement de l'entorn per a persones immigrants que viuen a l'Escala. Les classes es faran a l'Esbotzada Jove i són gratuïtes. Dilluns s'obren les inscripcions per al curs de català.

En el marc del Programa de millora social del Pla de barris de l'Escala, s'organitzen dos cursos adreçats a immigrants que viuen al municipi. El primer, que comença dimarts, consisteix en classes d'alfabetització en català i el segon, que es farà el 19 de març, serà de formació en coneixement de l'entorn. Les classes són gratuïtes i s'impartiran a l'espai l'Esbotzada Jove. Hi ha 20 places disponibles. Els curs de català és un pas previ a les classes del Consorci per la Normalització Lingüística.

Al final s'entregarà un certificat d'assistència que pot ajudar a l'hora de sol·licitar el reagrupament familiar o el certificat de residència.

Els dos cursos compten amb el suport del Servei d'Acollida del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Per a la inscripció del curs de català, cal fer-ho aquest dilluns 5 de febrer al matí a l'oficina del Pla de Barris, als baixos de Can Masset. Pel curs d'acollida, la matrícula serà al març. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar