Publicitat
Publicitat

Curs de guia del Parc Natural del Montgrí

El Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter ha engegat aquesta setmana la quarta edició del curs de guies. Es tracta d'unes classes dirigides a tothom però, especialment, als professionals que treballen a la zona, com són educadors ambientals o guies turístics. Consisteix en sessions teòriques i pràctiques per millorar la formació i els coneixements del parc.

Aquesta setmana han començat les primeres classes del 4rt curs de formació per a guies que organitza el Parc Natural del Montgrí, Illles Medes i Baix Ter. Es tracta d'un curs de 80 hores amb 13 sessions tèoriques i pràctiques, amb xerrades, sortides i tallers. Està dirigit a educadors ambientals, guies turístics o empreses de serveis, entre altres perfils, ja que també està adreçat a tothom qui ho vulgui. 

El curs s'allargarà fins al 5 de març. Al final hi ha un examen i qui l'aprovi obtindrà un certificat d'aprofitament i reconeixement del parc natural. És tal l'èxit de la proposta, que ja hi ha llista d'espera per la futura edició del 2019. Té un cost de 100 euros i ofereix 30 places. 

El curs ja fa 4 anys que es programa i no té una seu fixa, sinó que és itinerant. En aquesta ocasió s'ha triat el centre cívic de Bellcaire per acollir les sessions tèoriques després de passar per l'Estartit, Torroella de Montgrí i Ullà, totes poblacions incloses dins el parc. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar