Publicitat
Publicitat

46è curset de sardanes

Torna el curset de sardanes de l'Agrupació Avi Xaxu. Comença aquest dissabte i és obert a tothom qui vulgui aprendre a ballar-ne, a qui vulgui perfeccionar la tècnica o a qui vulgui saber comptar i repartir-les. Cada dissabte fins la setmana de l'aplec, al gimnàs de l'Escola Empúries.

L'Agrupació Sardanista Avi Xaxu engega aquest dissabte un nou curset d'ensenyament de sardanes. Es tracta d'una de les activitats més longeves de les que es celebren al llarg de l'any a l'Escala. El d'enguany n'és l'edició número 46. El curset es duu a terme cada dissabte, de tres a quatre de la tarda al gimnàs de l'Escola Empúries i és, de moment el d'adults, a partir de 15 anys. La inscripció és gratuïta i els interessats es poden apuntar el primer dia de curset.

El curset és sobretot pràctic i adaptat als alumnes segons el seu nivell. Però també incorpora tallers per a conèixer els instruments de la cobla així com nocions bàsiques de la cultura popular catalana.

El curset, recordem, comença aquest dissabte, de tres a quatre, al gimnàs de l'Escola Empúries, entrant pel carrer Garrotxa. Es recomana als inscrits assistir-hi amb mitjons gruixuts o calçat amb sola de goma llisa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar