Publicitat
Publicitat

18 premiats a la Festa de l'Esport del 2017

Divendres es va fer una nova edició de la Festa de l'Esport de l'Escala. En total es van entregar 18 reconeixements a títol individual o a equips que van destacar el 2017. 

Anunci 0s

Divendres l'Escala va celebrar una nova edició de la Festa de l'Esport, amb què el municipi reconeix la tasca dels esportistes escalencs durant el darrer any. Es va fer a la sala d'actes del Museu de l'Anxova i de la Sal i es van entregar divuit reconeixements a títol individual o a equips. Com a novetat, enguany la festa va començar amb una conferència a càrrec de Pau Campos, entrenador de la selecció catalana absoluta d'hanbol femenina i amb una llarga trajectòria com a entrenador d'hanbdol. Campos va parlar d'esport, educació i de la importància de practicar-lo per la salut emocional i psicològica dels nostres fills. I va alertar als pares que l'esport té més importància del que ens pensem en la formació de la persona.

Tant l'alcalde, Víctor Puga, com el regidor d'Esports, Josep Bofill, van destacar l'esforç d'esportistes, responsables i col·laboradors dels clubs que amb la seva feina ajuden a crear una oferta esportiva de qualitat.

Després de la conferència inicial i dels parlaments de les autoritats, es va projectar un vídeo sobre tots els premiats elaborat per Canal 10 Empordà. L'encarregat de conduir l'entrega de reconeixements va ser el periodista esportiu del Patronat de Mitjans de Comunicació de l'Escala, Ivan Garcia. El guardó al millor esportista local femení sénior del 2017 va recaure en la culturista Anabel da Cruz. En categoria masculina, va ser per l'atleta Desi Mateos. Es van lliurar quatre premis en la categoria de les millors classificacions individuals: per a les atletes Aitana i Àfrica Radsma, la kitesurfista Raquel Osorio i el jugador de pàdel Pol Guillem. Es van endur el guardó a les millors classificacions per equips juvenils els infantil B, aleví A i aleví B del Futbol Club l'Escala, l'infantil del CER tennis taula i el preinfantil masculí del Club Bàsquet l'Escala. El premi a la millor classificació en categoria sènior va ser per als dos equips sènior de bàsquet, el masculí i el femení. En aniversaris, es van reconèixer els 50 anys del CER tennis taula i del Club Nàutic l'Escala, i els 5 anys de la secció de jujitsu del CER. En la categoria de clubs en creixement, es va premiar el Club Natació l'Escala-Empúries. Finalment, en l'apartat de reconeixements personals, es van entregar al mestre d'educació física de l'escola Empúries que s'ha jubilat recentment, Paco Ubric, i a Carles Toribio a títol pòstum, per la seva implicació en l'esport local, especialment en el futbol. 

Tota la informació sobre la Festa de l'Esport d'enguany i el vídeo complet dels premiats es podrà veure demà al programa Esports 10 de Canal 10 Empordà.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar