El FC L'Escala supera una tarda d'infart

El Fc L'Escala guanya 2 - 1 davant l'AE Roses, amb un partit d'infart on els locals només van necessitar dos minuts per marcar el primer gol. L'aturada a l'últim minut del porter escalenc Joan Mill va salvar el partit i va deixar els tres punts a casa.

El duel veïnal entre el Roses i l'Escala es va decantar, el diumenge passat, pel bàndol dels locals amb un 2 - 1 al marcador final. El partit d'aquesta setmana enfrontava dos equips que ocupen la mateixa posició, L'Escala segon a la classificació i l'AE Roses segon a les zones de descens. El duel s'esperava plàcid i tranquil, però va ser tot el contrari va ser una tarda d'infart. Al cap de dos minuts d'arrencar el partit, Pol Compte de cap situava l'1 a 0 . Sense massa temps a reaccionar i després d'un error de la defensa al minut quatre el Roses situava l'empat al marcador amb el xut potent d'Adria Sànchez. El Fc L'Escala va provar de totes maneres de conduir el partit, però la intensitat del Roses complicava les coses, i les jugades no finalitzaven o el porter visitant blocava la pilota. Al voltant del minut 24, Xavi Mora aconseguir introduir de cap la pilota a la porteria visitant, situant el 2-1. La primera part acabava amb un bon resultat però amb la lesió del porter escalenc Joan Ureña, substituit per Joan Mill. La segona part la tònica del partit no va variar molt, l'escala buscant el tercer a la desesperada i el Roses lluitant per buscar el gol de l'empat. Amb el pas dels minuts els nervis també augmentaven i el Roses va tenir la seva oportunitat als últims minuts del partit, però una mà salvadora de Joan Mill va impedir l'empat al Nou Miramar i va deixar els tres punts a l'Escala.

La propera jornada l'Escala s'enfrontarà al Caldes de Malavella, un partit interessant on l'Escala pot continuar sumant punts a l'espera d'una ensopegada del Girona i on el Caldes buscarà la victòria per allunyar-se de la zona perillosa.