Publicitat
Publicitat

Novetats a les sales de cinema

Molta acció, romanticisme i cinema d'aventura els gèneres principals de les novetats d'aquesta setmana a les sales de cinema. 

De nou divendres, aquesta setmana a les sales de cinema arriben novetats per a tots els gustos, amb molt de cinema d'acció, d'aventures, infantil i romàntic. 

Una de les destacades de la setmana 'Call me by your name' un drama ambientat a la Itàlia dels anys vuitanta, que presenta la història d’amor entre Elio i Oliver. Arriba després d’haver passat per festivals com el de Sundance, Berlinale, Toronto i San Sebastian i de rebre quatre nominacions a l’edició d’aquest any dels Oscars, a millor pel·lícula, actor principal, guió adaptat i millor cançó.Protagonitzat per Timothée Chalament i Arime Hammer'Call me be your name' narra l’aventura amorosa entre Elio de 17 anys i Oliver de 28. Com cada any, l’Elio, passa les vacances amb la seva família en una casa de camp en un poble indeterminat del nord d’Itàlia. La particularitat de l’estiu del 1983 és la presència de l’Oliver, el nou assistent del seu pare. Entre tardes de lectura, banys a la piscina i passejos en bicicleta, entre els dos sorgeix una relació més enllà de l’amistat.

Comença l'any i torna el director català Jaume Collet-Serra amb la seva nova pel·lícula, de nou protagonitzada per Liam Neeson i  acompanyat en aquesta ocasió per l’actriu Vera Farmiga i per Patrick Wilson.Michael, agafa cada dia la mateixa línia per anar de casa a la feina i a l’inrevés. Després d’un dia particularment dur, durant el trajecte, una misteriosa dona s’asseu al seu costat i li formula una pregunta: quin tipus de persona ets? Per tal de respondre la qüestió li planteja un repte, aparentment hipotètic: si hagués de fer una cosa que a ell no l’afectaria personalment però que repercutiria en la vida dels passatgers del tren, ho faria? I com a recompensa s’emportaria 100 milions de dòlars. La dona li demana que trobi un dels passatgers, sense més informació que un nom i la parada on baixarà. Aquest és l'inici de 'El Pasajero'

Finalment destacar 'El corredro del Laberinto: La cura mortal' aquest divendres arriba la tercera i última entrega, després de superar l’ensurt inicial a causa de l’accident que va patir el seu protagonista principal Dylan O’Brian.En aquest últim assalt, en Thomas i els seus amics hauran d’enfrontar-se a nous perills i enemics. Arribaran a la llegendària Last City, un laberint controlat pels seus enemics que podria conduir-los a la mort. Tot i així, el grup s’hi endinsarà per trobar la cura a la malaltia que anomenen “la llamarada”. A més, un cop allà també obtindran respostes a moltes de les preguntes que tenen i que han estat buscant des de la seva arribada al laberint. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar