Publicitat
Publicitat

S'estabilitzen els casos de grip a l'Escala

Després que la setmana passada l'Escala experimentés una punta de casos de grip, aquesta ja es pot dir que s'ha estabilitzat. No ha fet falta reforçar els serveis de l'àrea bàsica, ja que s'han pogut canalitzar tots els nous casos a través de l'atenció continuada.

L'epidèmia de grip va començar ara fa unes 3 setmanes. A l'Escala una de les puntes de casos es va registrar la setmana passada i ara per ara sembla que el número de visites s'ha estabilitzat. No ha fet falta reforçar el servei de l'àrea bàsica de salut, ja que molts dels casos nous de grip s'atenen a través del servei d'atenció continuada que ofereix el CAP.

A l'Escala s'han rebut unes 2.000 dosis de vacuna contra la grip, una xifra que es calcula a partir de les injeccions que es van posar l'any anterior. I malgrat que aquest any la punxada no ha estat tan eficaç com en anteriors campanyes, Pedrerol instisteix en la necessitat que els grups de risc es posin la vacuna de la grip.

I és que les persones que s'han posat les vacunes poden patir la grip igualment, però els símptomes seran molt més atenuats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar