El Sénior Femení no falla

El sènior femení continua sense conèixer la derrota. S'han jugat 11 partits i tots han acabat amb victòria. L'última ha estat aquest dissabte a la tarda a casa davant el Salt, un equip que com l'Escala va quedar primer en la fase de classificació en el seu grup.

El duel de líders als grups de Tercera Catalana de bàsquet femení va decantar-se clarament  per l'Escala. En el primer quart, la igualtat era màxima.El partit anava jugada a jugada.Ho demostra el marcador de 16 a 15 al finals dels primers 10 minuts de joc.Al segon quart, als dos equips els va faltar encert. L'Escala sumava només 10 punts i el Salt es quedava en tant sols sis, una anotació molt pobre.Després del descans, les locals van estar molt més encertades i van aconseguir diferències d'entre 7 i 13 punts.A destacar l'aportació anotadora a base de triples d'Anna Ferrer, molt encertada als últims partits.També s'afegia a la festa d'anotar de tres en tres Mercè Bolasell.Al final la diferència va quedar en 26 punts, 69 a 43.La setmana passada contra el Roses les escalenques van haver de superar dues pròrrogues, cosa que no volien repetir aquesta jornada.

Una de les claus del partiti ha estat el joc de conjunt.

Després d'una setmana de descans tocarà jugar dissabte i diumenge, contra Vall d'en Bas i LLoret.

Les escalenques són primeres a la classificació i busquen estar al màxim de concentrades per anar sumant victòries.